https://www.ecorganizer.nl/os-x-mountain-lion-en-ecorganizer-klaar-voor-de-herfst/_401_n__29_NL_74
Logo
Bel Ons!

Inmiddels zit de zomer er bijna weer op. De afgelopen periode hebben wij ruim de tijd genomen om ecOrganizer onder Mountain Lion te testen.

ecOrganizer draait nog steeds naar behoren onder alle gangbare versies van FileMaker Pro 9, 10 en 11. Ook de synchronisatie met Adresboek en Contacten (voorheen iCal) werkt naar behoren met recente versies van ecOrganizer en wij zijn nu de mogelijkheden voor het synchroniseren van taken aan het onderzoeken.

Voor de update naar Mountain Lion blijft het uiteraard wel zaak om van te voren goed te (laten) controleren of uw hard- en software voldoet aan de eisen van dit nieuwe roofdier. Voor de machine waar de FileMaker Server software op draait is het hoogstwaarschijnlijk zo dat er een nieuwere versie (11) geïnstalleerd moet worden. Ons advies is om het systeem of deze machine uitsluitend te updaten als daar een dringende reden voor is.

Inmiddels zijn wij ook druk bezig met de laatste versie van FileMaker Pro. Ook hier hebben wij inmiddels de nodige aanpassingen gedaan zodat alles onder versie 12 ook weer naar behoren werkt en wij hebben ook al een eerste pilot draaien. Op dit moment zijn er echter nog geen dringende redenen om naar deze nieuwe versie te upgraden en zullen wij ecOrganizer voorlopig nog blijven uitleveren onder de oude vertrouwde versies 10 en 11.

En tot slot; aarzel niet contact op te nemen als u nog vragen hebt.

Met vriendelijke groeten

Dick Honing
ECXS Information Systems
T 035-5233819
E dick@ecxs.nl
W www.ecOrganizer.nl