https://www.ecorganizer.nl/in-de-media
Logo

In de media

Casus Delta Pro Lighting

Als gespecialiseerd MKB-bedrijf stelde Delta Pro Lighting heel specifieke eisen aan haar nieuwe ERP-systeem. Door goed te luisteren naar de behoeften van de klant, en door gebruik te maken van de modulaire opzet van ecOrganizer, is het ECXS gelukt om tegemoet te komen aan alle eisen en wensen.

Lees meer »

MacFan recensie

Hoe mooi Adresboek, iCal, Mail en iWork ook zijn: een bedrijf is veel te fragmentarisch bezig als het zich alleen maar van losse pakketten bedient. Want maakte je die afspraak nu via een e-mail of in een brief? En wat was ook al weer de hoogte van de offerte? Het kost je dagelijks heel wat muisklikken om dergelijke bedrijfsmatige gegevens op een rijtje te krijgen. ecOrganizer claimt rendement te brengen door je zakelijke leven te ordenen..

Lees meer »

Een Case uit de praktijk

Na 15 jaar als tweemansbedrijf met zzp-ers in de flexibele schil nam Het Noorden Communiceert medewerkers in vaste dienst. Tegelijkertijd wilde het communicatiebureau haar klanten persoonlijk kunnen blijven benaderen. Dankzij ecOrganizer is alle informatie over klanten en afspraken voor het hele team beschikbaar. Ook verlopen het offreren, factureren en nacalculeren eenvoudiger ...

Lees meer »